Romana
Banner Eurojet

Despre noi

eurojetEurojet oferă echipamente de marcaj de înaltă performanță, adaptabile condițiilor de producție specifice mediului industrial (umiditate, condens sau temperaturi variabile), cu o interfață prietenoasă pentru utilizatori.  Echipamentele noastre pot fi folosite pentru diferite tipuri și dimensiuni de produse și pentru diverse materiale pe care se dorește imprimarea (lemn, plastic, metal, etc.).

Suntem reprezentanță oficială a companiei germane EBS Ink-Jet Systeme, recunoscută pe piața internațională pentru sistemele de inscripționare industrială și consumabile de înaltă calitate. Eurojet distribuie numai echipamentele de inscripționare fabricate de producătorul EBS și prin această exclusivitate le oferim clienților noștri certitudinea calității germane.

Echipamentele noastre de inscripționare sunt folosite în diferite industrii, de la cea alimentară, la farmaceutică și a bunurilor de larg consum. Sunt utilizate atât pentru inscripționarea unor obiecte în mișcare, cum sunt cele de pe liniile de producție, cât și sisteme în care capul de marcare se deplasează către produs. Totodată, distribuim echipamente cu tehnologia moving print-head, adică imprimante portabile.  

Sistemele noastre realizează printarea unor texte, imagini sau coduri de bare, dar și date de valabilitate și lot, necesare trasabilității unui produs. Echipa EuroJet oferă consultanță pentru găsirea celor mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră, fiind conectată la toate schimbările legislative sau de trend de pe piața românească și internațională.

EuroJet - calitatea care se imprimă!