Romana

Jet continuu

Imprimantele industriale cu jet continuu (CIJ- continous ink jet) se folosesc pentru marcarea ambalajelor produselor alimentare, cosmetice, farmaceutice și în situația în care produsele ce trebuie să fie marcate se deplasează cu viteza mare și nu pot fi poziționate la aceeași dinstanta fata de capul de marcare.  

Au ca principiu de funcționare, extragerea în mod controlat, cu ajutorul câmpului magnetic, a picăturilor de cerneală dintr-un jet continuu. În funcție de forța și momentul cu care picăturile sunt extrase, aceastea se duc mai sus sau mai jos formând astfel, pe obiectul care se deplasează prin fața lor, textul ce se dorește a fi marcat. Imprimantele cu jet continuu au avantajul vitezelor de lucru mari și a unor marcări stabile datorate solventului care topește superficial substratul pe care se marcheaza.

EBS 6200 P

EBS-6200P este un echipament de inscripționare industrial, cu un singur cap de imprimare destinat marcării, fără contact a obiectelor aflate pe o banda transportoare.

EBS 6500

EBS-6500 este un echipament de inscripționare industrial, cu un singur cap de imprimare destinat marcării, fără contact a obiectelor aflate pe o banda transportoare.

EBS 6800

EBS-6800 este un echipament de inscripționare industrial, cu un singur cap de imprimare destinat marcării, fără contact a obiectelor aflate pe o bandă transportoare.

EBS 7200

EBS-7200 este un echipament de inscripționare industrial, cu un singur cap de imprimare destinat marcării fără contact a obiectelor aflate pe o banda transportoare.