Romana
Banner Eurojet

Echipamente

Imprimantele oferite de Eurojet sunt ușor de întreținut: au un sistem inteligent iModule®, foarte ușor de înlocuit fără să fie nevoie de intervenția personalului pentru service, fără scule, și fără scurgeri nedorite de cerneală. Este ultima inovație a performantei mărci germane EBS, oferite de Eurojet.

Eurojet oferă soluții de marcare ce conțin în pachetul de bază: întreținere preventivă controlată, protecție în mediu agresiv industrial și interschimbare între liniile de producție.

Jet continuu CIJ

Imprimantele industriale cu jet continuu (CIJ- continous ink jet) se folosesc pentru marcarea ambalajelor produselor alimentare, cosmetice, farmaceutice și în situația în care produsele ce trebuie să fie marcate se deplasează cu viteza mare și nu pot fi poziționate la aceeași dinstanta fata de capul de marcare. Au ca principiu de funcționare, extragerea în mod controlat, cu ajutorul câmpului magnetic, a picăturilor de cerneală dintr-un jet continuu. În funcție de forța și momentul cu care picăturile sunt extrase, aceastea se duc mai sus sau mai jos formând astfel, pe obiectul care se deplasează prin fața lor, textul ce se dorește a fi marcat. Imprimantele cu jet continuu au avantajul vitezelor de lucru mari și a unor marcări stabile datorate solventului care topește superficial substratul pe care se marcheaza.  Citeste mai departe

Caractere mari DOD

Sistemele caractere mari sau DOD (Drop on demand) se folosesc în medii de lucru grele unde se dorește înălțimea scrisului mare și unde rezoluția nu este un factor important (saci, cutii colective, paleți, țevi, plăci de metal, obiecte mari, materie primă). Aceste sisteme și-au demonstrat utilitatea pentru aplicații care necesită o distanță mare între capul de marcare și produs permițând marcarea produselor neregulate. Sistemele DOD folosesc piezoelemente controlate individual pentru a elibera controlat picăturile de cerneală și a forma astfel caracterele ce se doresc a fi marcate. Citeste mai departe

Imprimante Mobile

Imprimantele noastre mobile Handjet sunt codificatoare cu caractere mari care folosesc metoda drop-on-demand DOD. Dispun de până la 32 de duze  care sunt controlate individual pentru a putea aplica texte, coduri de bare sau grafice cu o înălțime de imprimare de 7 mm până la maximum 57 mm. Caracteristica specială a imprimantelor noastre portabile este manevrarea lor ușoară în munca de zi cu zi. Datorită greutății reduse și mobilității nelimitate, imprimantele mobile sunt alternativa mai eficientă la codificatoarele și șabloanele cu role. Datorită bateriei reîncărcabile integrate și memoriei de date, Handjetul funcționează complet fără fir și, prin urmare, poate fi utilizat într-o varietate de moduri. În loc să aduceți produsul la dispozitivul de marcare, Handjet-ul poate fi folosit pentru a marca direct pe produs. Acest lucru economisește timp și efort în fiecare zi. Duzele încorporate sunt proiectate astfel încât chiar și imprimarea deasupra capului să nu fie o problemă pentru codificatorul Handjet. Șinele de ghidare disponibile separat pot facilita, de asemenea, marcarea obiectelor cilindrice sau circulare.

Rezoluție înaltă

Imprimantele industriale de rezoluție înaltă se folosesc în medii mai puțin agresive în marcarea produselor cu formă regulată cum ar fi ambalajele colective, dar și direct pe produse, în locul etichetelor autoadezive.