Romana
Banner Eurojet

EBS 230

 

 EBS 230 este un echipament industrial, ultracompact, echipat cu un singur cap de imprimare. Acest dispozitiv de sine stătător oferă, în mare parte, caracteristicile de imprimare ale sistemelor complicate ink-jet, la un cost de achiziție redus.

Imprimanta cu jet de cerneală EBS-230 din seria „PicAS” stabilește noi standarde în ceea ce privește configurarea și rentabilitatea sistemelor de bază DOD (Drop on Demand).

Cu o înălțime de imprimare de la 6 mm până la 27 mm (în funcție de versiunea selectată) și o viteză de imprimare de până la 60 m/min, EBS-230 este sistemul de marcare perfect pentru volume de producție mici și medii.

Cerneluri cu uscare rapidă

Capacitatea de a utiliza cerneluri cu uscare rapidă pe bază de etanol, acetonă sau MEK oferă o soluție universală pentru diverse aplicații de marcare. Indiferent dacă suprafața este din carton, plastic, metal, sticlă sau ceramică.

 Grad de protecție IP54 standard

Printr-un proces de dezvoltare a codificatorului de linie consacrat „PicAS” EBS-200 am creat un sistem complet protejat împotriva stropilor de apă, care este, de asemenea, independent de aerul comprimat extern.

 - Sistemul NU necesită conectarea la o sursă de aer comprimat, eliminând astfel    problemele datorate contaminărilor cu ulei sau apă.

   - Realizeză marcaje pe tipuri de suprafețe variate, poroase line sau neregulate cum ar    fi: țevi, saci sau material de construcție;

   - Elimină problemele apărute la imprimarea suprafețelor curbe deoarece aplică    tehnologia de imprimare fără contact; 

   - Procesul de imprimare este automatizat în întregime: cu ajutorul unui senzor optic    etectează prezența obiectelor pe banda transportoare;

   - Poate imprima, în mod automat, data și timpul și un numărător crescător sau    descrescător;

   - Imprimanta se programează prin intermediul unui PC cu ajutorul unui soft specific    care rulează în MS Windows® și o interfață USB.