Romana
Banner Eurojet

Imprimante Mobile

Imprimantele noastre mobile Handjet sunt codificatoare cu caractere mari care folosesc metoda drop-on-demand DOD. Dispun de până la 32 de duze  care sunt controlate individual pentru a putea aplica texte, coduri de bare sau grafice cu o înălțime de imprimare de 7 mm până la maximum 57 mm. Caracteristica specială a imprimantelor noastre portabile este manevrarea lor ușoară în munca de zi cu zi. Datorită greutății reduse și mobilității nelimitate, imprimantele mobile sunt alternativa mai eficientă la codificatoarele și șabloanele cu role.

Datorită bateriei reîncărcabile integrate și memoriei de date, Handjetul funcționează complet fără fir și, prin urmare, poate fi utilizat într-o varietate de moduri. În loc să aduceți produsul la dispozitivul de marcare, Handjet-ul poate fi folosit pentru a marca direct pe produs. Acest lucru economisește timp și efort în fiecare zi. Duzele încorporate sunt proiectate astfel încât chiar și imprimarea deasupra capului să nu fie o problemă pentru codificatorul Handjet. Șinele de ghidare disponibile separat pot facilita, de asemenea, marcarea obiectelor cilindrice sau circulare.

EBS 250

Este prima imprimantă INK-JET portabilă din lume, un echipament unic, produs de EBS Ink-Jet Systeme GmbH, ca urmare a unui proces îndelungat de cercetare și dezvoltare a echipamentului de linie PicAS EBS-200.

EBS 260

Deoarece seria Handjet a fost un beneficiu atât de mare pentru mulți clienți, EBS Ink-Jet Systems a decis să dezvolte fratele mai mare și mai de succes - Handjet EBS-260. Imprimanta cu jet de cerneală DOD (Drop on Demand) cu fonturi mari este acum capabilă să imprime de la 11 mm până la maximum 57 mm înălțime. Manevrarea unică a fost chiar îmbunătățită, datorită unui ecran tactil mare montat pe codor.