Romana
Banner Eurojet

EBS 260

Mobilitate

Este ușor, la îndemână și fără fir. Complet mobil și versatil. Puteți imprima textul pe care îl creați în aproape orice limbă pe aproape orice suprafață. Handjet EBS-260 este soluția mobilă pentru toate aplicațiile în care nu există suficient spațiu pentru a utiliza un codificator staționar cu jet de cerneală. Înălțimea sa de imprimare variază de la 11 mm la 57 mm.

Independenţă

O operare confortabilă prin intermediul unui ecran tactil permite, de asemenea, crearea de texte fără un computer. Dacă tot vrei să lucrezi de pe PC, nu este nevoie de cablu, imprimanta are wifi și bluetooth.

Viteza este ceea ce ai nevoie

Un text – un obiect. Marcat în mai puțin de 5 secunde. Încercați asta cu un șablon! Și asta funcționează și pe dos.

Spațiu pentru creativitate nesfârșită

Handjet-ul are spațiu de stocare pentru 50.000 de proiecte sau mai mult și un slot USB. Încercați să faceți loc pentru 50.000 de șabloane!

 

- Utilizează câmpuri variabile putând marca data și ora în orice format, inclusiv data de expirare/perioada de serviciu, contoare incrementale sau decrementare, contor universal (de subansambluri, paleți, contoare)

- Poate marca  un număr de până la 5 linii- dacă este utilizată o matrice de 5×5 puncte pentru capul de imprimare de 32 de pixeli

- Marchează caractere naționale  diacritice, caractere speciale (chinezești, chirilice), simboluri grafice pentru informații, avertismente, manipulare etc.

- Controlul imprimantei, procesarea parametrilor de proiect și de imprimare se face pe LCD-ul imprimantei prin browserul web Mozilla Firefox® (interfață de utilizator web EBS – online și offline)