Romana
Banner Eurojet

EBS 250

Imprimare mobilă. Este portabilă si ușor de ținut în mână.

Handjet EBS-250 își pune amprenta. În primul rând, pentru că imprimanta cu jet de cerneală este un dispozitiv de marcare portabil pentru uz mobil și, în al doilea rând, pentru că inovațiile sale tehnice, posibilitățile de aplicare și imaginea de imprimare deosebit de clară sunt trend-setting.

Etichetare în siguranță, practic oriunde și orice.

În industrie sunt prelucrate o mare varietate de materiale – un număr mare dintre ele trebuie să fie codificate, marcate sau semnate cât mai rapid și precis posibil. Cu Handjet, acest lucru se poate face în mod fiabil pe aproape orice suprafață, fie metal, material textil, ceramică, plastic sau lemn. Un adevărat polivalent.

Usor de manevrat, foarte adaptabil

EBS-250 nu se caracterizează doar prin versatilitatea sa. Este de asemenea extrem de ușor de utilizat: citirea codurilor se face digital prin dispozitiv și se tipăresc simplu la atingerea unui buton. Ghidajul inteligent al rolelor se adaptează automat la viteza de derulare a operatorului. Rezultat: O imprimare extrem de curată și o viteză mare de lucru.

 

 

Este prima imprimantă INK-JET portabilă din lume.

EBS 250 HANDJET®  este un echipament unic, produs de EBS Ink-Jet Systeme GmbH, ca urmare a unui proces îndelungat de cercetare și dezvoltare a echipamentului de linie PicAS EBS-200.

Echipamentul portabil EBS 250 este echipat cu un cap de imprimare cu valve electromagnetice alimentate de către un acumulator și controlate prin intermediul unui soft programabil cu ajutorul unei rețele bluetooth. Are o greutate de doar 980 grame și a fost creat pentru a oferi toate caracteristicile unei imprimante INK-JET :

- Realizează marcaje pe o gama largă de suprafețe line, poroase sau neregulate, cum ar fi: țevi, butoaie, pungi, cutii sau material de construcții;

- Poate inscripționa texte cu caracter fix și variabil (data  și timpul, numărător crescător sau descrescător);

- Oferă posibilitatea editării și imprimării textelor și simbolurilor grafice cu ajutorul unor fonturi Windows® (True Type) standard;

- Sunt disponibile caractere cu diacritice și caractere grafice (un set de caractere definite de producător) cu scopul de informare, avertizare, manipulare sau alte scopuri;

- Realizează imprimări ale unor texte diferite pe linii succesive sau pe părți diferite ale aceluiași obiect;

- Este programat cu ajutorul unui PC prin intermediul softului specializat care rulează în MS Windows® 98SE/ME/NT/2000/XP/Vista®/7. Comunicarea dintre PC și imprimantă se realizează printr-un modul Bluetooth conectat la computer prin USB.