Romana
Banner Eurojet

Jet continuu CIJ

Imprimantele industriale cu jet continuu (CIJ- continous ink jet) se folosesc pentru marcarea ambalajelor produselor alimentare, cosmetice, farmaceutice și în situația în care produsele ce trebuie să fie marcate se deplasează cu viteza mare și nu pot fi poziționate la aceeași dinstanta fata de capul de marcare.

Au ca principiu de funcționare, extragerea în mod controlat, cu ajutorul câmpului magnetic, a picăturilor de cerneală dintr-un jet continuu. În funcție de forța și momentul cu care picăturile sunt extrase, aceastea se duc mai sus sau mai jos formând astfel, pe obiectul care se deplasează prin fața lor, textul ce se dorește a fi marcat. Imprimantele cu jet continuu au avantajul vitezelor de lucru mari și a unor marcări stabile datorate solventului care topește superficial substratul pe care se marcheaza.  Citeste mai departe

EBS 6600

EBS-6600 este primul sistem de marcare din noua serie Boltmark II. Este o imprimantă industrială cu jet de cerneală cu un singur cap, concepută pentru a codifica obiecte în mișcare aflate pe o bandă transportoare din fabrică, fără a necesita contact direct. Este capabil să imprime de la 0,8 mm până la o înălțime maximă de 14 mm cu o înălțime de max. cantitate de 16 puncte [în funcție de profilul textului]. Opțional, EBS-6600 are cea mai nouă caracteristică a noastră numită ACPS – nu se mai oprește imprimanta din cauza pierderii de energie sau a neglijenței!

EBS 6800P

EBS-6800P este numele sistemului nostru de codare pentru cerneluri pigmentate. Este singurul codificator din portofoliul CIJ care poate funcționa cu aceste cerneluri cu contrast ridicat. Dispozitivul este o imprimantă industrială cu jet de cerneală cu un singur cap, concepută pentru a codifica obiecte în mișcare aflate pe o bandă transportoare din fabrică fără a necesita contact direct. Are o înălțime de imprimare de la 1,2 mm până la 14 mm cu o cantitate maximă de 32 de puncte. La fel ca toate noile noastre sisteme de marcare, nu are nevoie de alimentare cu aer comprimat!

EBS 6900

EBS-6900 este fratele mai mare al lui EBS-6600 și vine cu o mulțime de funcții noi. Este o imprimantă industrială cu jet de cerneală cu o singură duză care poate codifica produsele aflate pe bezile transportoarele din fabrică cu o viteză de până la 500 m/min [@ 5×5 matrix]. Are o înălțime de imprimare de la 0,8 mm până la 14 mm cu o cantitate maximă de 32 de puncte. Dispune opțional de sistemul ACPS – ceea ce înseamnă că nu mai sunt duze blocate cauzate de neglijență sau de întreruperile de curent!