Romana
Banner Eurojet

Imprimante fără service, de la Eurojet

Imprimante cu un sistem inteligent iModule®, foarte ușor de înlocuit fără să fie nevoie de intervenția personalului pentru service, fără scule și scurgeri nedorite de cerneală. Este ultima inovație a cunoscutei companii germane EBS, oferită de Eurojet

Noul design al sticlelor de cerneală și solvent permite schimbarea acestora foarte repede, iar acest lucru scurtează timpii morți în fluxul de producție. Iar software-ul te anunță în timp util când trebuie schimbată cerneala.

„Schimbarea filtrelor unei imprimante ține în loc întreg fluxul de producție. Și orice sincopă într-o fabrică înseamnă risipă de resurse, fie că vorbim de bani sau timp. Soluțiile de marcare performante marca germană EBS pe care le distribuie Euro-jet au găsit soluția la această problemă: conțin un sistem de avertizare care îți indică ziua în care trebuie este recomandat să se schimbe filtrele. Un fel de AMR („au mai rămas") pentru întreținerea preventivă", a explicat Dragos Stoica,  directorul Eurojet.

În plus, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, Eurojet lansează un pachet complet care cuprinde soluții de marcare performante marca germană EBS și echipamente industriale Eurodac, fie că este vorba de mașini personalizate după cerințele clientului sau utilaje de la companii internaționale de renume. Inginerii celor două firme oferă în parteneriat consultantă de specialitate clienților pentru a asigura compatibilitatea dintre echipamentele de marcat și cele de producție.

Pachetele oferite de Eurodac și Eurojet înseamnă compatibilitate între liniile de producție și imprimante. Cu alte cuvinte, echipamentele de producție vor funcționa mai mult timp iar consumul de cerneluri va fi mai mic, ceea ce înseamnă și o economie de bani pentru clienții noștri.

Eurojet oferă soluții de marcare ce conțin în pachetul de bază: întreținere preventivă controlată, protecție în mediu agresiv industrial și interschimbare între liniile de producție.

Eurojet - Calitatea care se imprimă!


Toate noutatile